אצבעות שוקולד ושיבולת שועל

רכיבים:

  • 2 כוסות מדידה קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן אם צריך), ניתן לטחון לבד בנינג'ה / בלנדר
  • רבע כוס טחינה גולמית
  • רבע כוס חמאת שקדים / קשיו / פיסטוק / לוז / קוקוס
  • רבע כוס סילאן (100% תמרים, ללא תוספת סוכר)
  • רבע כוס מדידה חלב סויה או חלב צמחי אחר
  • 50 גר' שוקולד מריר 70% ומעלה

אופן ההכנה:

  • מערבבים את קמח שיבולת השועל עם הטחינה, חמאת האגוזים והסילאן עד לקבלת בצק
  • משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  • ממיסים את השוקולד עם חלב הסויה בבן מארי ממשיכים לחמם עד לקבלת מרקם קרמי
  • שופכים בצורה אחידה את השוקולד על הבצק ומכניסים למקפיא
  • לאחר כשעתיים שולפים את נייר האפייה מהתבנית, חותכים לאצבעות / ריבועים
  • נשמר במקפיא עד שבועיים (אבל יתחסל הרבה קודם :))

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט