בולגרית טופו

רכיבים:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו קשה
  • 1/2 כוס מיץ לימון (כ-3 לימונים)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ תפוחים
  • 1 כפית מלח ( רצוי הימלאיה)
  • 1 כפית אבקת שום / שום כתוש
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית אבקת שמרי בירה (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  • בצנצנת זכוכית מערבבים היטב את כל הרכיבים מלבד הטופו.
  • בעזרת נייר סופג מייבשים היטב את הטופו מכל הנוזלים, חותכים לקוביות של 1.5-2 ס”מ, מוסיפים לתוך התערובת את קוביות הטופו ומשקשקים.
  • שומרים סגור במקרר עד 6 ימים.
  • הטעמים משתפרים לאחר יממה לפחות.
  • מומלץ כתוספת לשדרוג סלט בהרכבה.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט