בולונז טופו

רכיבים (כ-4 מנות):

  • 8 כפות שמן זית
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים דק
  • 6 גבעולי סלרי
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 2 גזרים מגוררים דק
  • 2 חבילות טופו במרקם קשה (300 גר' כל אחת), לפורר עם הידיים לפירורים
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 3 רסק עגבניות קטן (100 גר' כל אחת)
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 2 כפיות מלח הימלאיה
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה:

  • מטגנים את הבצל והסלרי עד שקיפות (כ-15 דקות).
  • מוסיפים שום, גזר ופלפל שחור ומטגנים מספר דקות נוספות.
  • מוסיפים את הטופו המפורר יחד עם שאר הרכיבים, מערבבים היטב ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה.
  • מומלץ להגיש עם פסטת קטניות או פסטה מקמח מלא.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים