בראוניז ללא אפייה

רכיבים לעיסה:

  • 250 גרם תמרים מג’הול ללא הגלעין
    מומלץ להשרות את התמרים במים חצי שעה לפני תחילת ההכנה.
  • 1 כוס מדידה שקדים טחונים (עדיף לא מקולפים)
  • 8 כפות אבקת קקאו איכותי
  • 1/2 כפית תמצית וניל איכותית
  • קורט מלח הימלאיה
  • כ-3 כפות מים קרים

רכיבים לציפוי:

  • 3 כפות שמן קוקוס מומס
  • 2 כפות אבקת קקאו איכותי
  • 1 כף חמאת שקדים טבעית
  • 2 כפות מייפל איכותי

אופן ההכנה:

  • ללוש היטב את הרכיבים עד לקבלת מעין “בצק” אחיד.
  • לשטח ולהדק היטב בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • לערבב את רכיבי הציפוי ולשפוך מעל.
  • להכניס להקפאה לשעה לפחות.
  • לפני ההגשה לחתוך לריבועים בגודל 2*2 ס”מ.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט