בראוניז ללא אפייה
רכיבים לעיסה:
- 250 גרם תמרים מג'הול ללא הגלעין
מומלץ להשרות את התמרים במים חצי שעה לפני תחילת ההכנה. - 1 כוס מדידה שקדים טחונים (עדיף לא מקולפים)
- 8 כפות אבקת קקאו איכותי
- 1/2 כפית תמצית וניל איכותית
- קורט מלח הימלאיה
- כ-3 כפות מים קרים
רכיבים לציפוי:
- 3 כפות שמן קוקוס מומס
- 2 כפות אבקת קקאו איכותי
- 1 כף חמאת שקדים טבעית
- 2 כפות מייפל איכותי
אופן ההכנה:
- ללוש היטב את הרכיבים עד לקבלת מעין "בצק" אחיד.
- לשטח ולהדק היטב בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- לערבב את רכיבי הציפוי ולשפוך מעל.
- להכניס להקפאה לשעה לפחות.
- לפני ההגשה לחתוך לריבועים בגודל 2*2 ס"מ.