בראוניז שקדים

רכיבים (לתבנית קטנה. אפשר להכפיל כמויות):

  • 1 כוס מדידה שקדים טחונים (עדיף לא קלופים)
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 חבילה (100 גרם) שוקולד מריר 70-85%
  • 1/3 כוס חלב סויה ללא תוספת סוכר
  • 3 כפות גדושות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
  • שברי אגוזי מלך לקישוט – אופציונאלי

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • ממיסים את השוקולד בבן מארי יחד עם חלב הסויה.
  • מוסיפים לקערה את יתר הרכיבים, מלבד אגוזי המלך.
  • שופכים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20*15.
  • מפזרים מעל את אגוזי המלך השבורים.
  • אופים במשך 25-30 דקות.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט