גלידת בננה וקקאו
רכיבים:
- 4 תמרים מג'הול
- 4 בננות בשלות קפואות
- 2 כפות קקאו איכותי
- 1/2 כוס מדידה חלב סויה או קרם קוקוס לטעם עשיר יותר
- 1 כף גדושה פולי קקאו גרוסים (אופציונאלי)
אופן ההכנה:
- משרים את התמרים בחלב סויה / קרם קוקוס כ-15 דקות לפחות.
- טוחנים את התמרים יחד עם חלב הסויה / קרם קוקוס.
- מוסיפים בננות וקקאו וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
- מוסיפים את פולי הגרוסים ומערבבים.
- אפשר לאכול מיד או להעביר לקערה ולהקפיא.