גלידת בננה וקקאו

רכיבים:

  • 4 תמרים מג’הול
  • 4 בננות בשלות קפואות
  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 1/2 כוס מדידה חלב סויה או קרם קוקוס לטעם עשיר יותר
  • 1 כף גדושה פולי קקאו גרוסים (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  • משרים את התמרים בחלב סויה / קרם קוקוס כ-15 דקות לפחות.
  • טוחנים את התמרים יחד עם חלב הסויה / קרם קוקוס.
  • מוסיפים בננות וקקאו וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
  • מוסיפים את פולי הגרוסים ומערבבים.
  • אפשר לאכול מיד או להעביר לקערה ולהקפיא.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט