גרנולה כוסמת

רכיבים:

  • 2 כוסות מדידה כוסמת ירוקה
  • 3/4 כוס מדידה שקדים שלמים לא קלופים, 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים, 3/4 כוס אגוזי פקאן שבורים, 1/4 כוס אגוזי לוז, 1/4 כוס פיסטוק קלוף, 1/2 כוס של זרעי חמנייה + זרעי דלעת + שומשום לבן
  • ניתן לשנות את הכמויות, אך לשמור על כמות כוללת של 3 כוסות אגוזים / שקדים / זרעים
  • 1 כפית גדושה קינמון טחון
  • 4 כפות שמן קוקוס במצב נוזלי
  • 4-6 כפות סילאן/מייפל/אגבה
  • קורט מלח הימלאיה

אופן ההכנה:

  • מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את הרטובים ומערבבים היטב.
  • משטחים על נייר אפייה.
  • אופים ב-130 מעלות במשך כ-20 דקות, מערבבים ומחזירים ל-20 דקות נוספות.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט