גרנולה שיבולת שועל

רכיבים:

  • 500 גרם שיבולת שועל עבה
  • 200 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס (ניתן לשבור לחצאים בעזרת הידיים)
  • 125 גרם אגוזי מלך, קצוצים גס (ניתן לשבור לחצאים בעזרת הידיים)
  • 100 גרם שקדים לא קלופים, קצוצים גס (ניתן גם להשאיר שלמים)
  • 50 גרם אגוזי לוז טבעיים ללא קליפה (לא קלויים)
  • 35 גרם גרעיני חמנייה
  • 20 גרם שומשום לבן
  • *אפשר בהחלט לשנות את הרכב האגוזים בהתאם לטעם או לזמינות.
  • 35 גרם סוכר חום / קנים (כ- 2 כפות גדושות)
  • 10 גרם קינמון טחון (כ- 3 כפיות)
  • קורט מלח
  • 80 גרם סילאן (מ 100% תמרים) / סירופ אגבה / דבש / מייפל (כ- 4 כפות)
  • 5 כפות שמן קוקוס במצב נוזלי / שמן זית

אופן ההכנה:

  • להדליק תנור על 130 מעלות.
  • בקערה גדולה לערבב את הרכיבים היבשים, להוסיף סילאן ושמן ולערבב היטב.
  • להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • לאפות 30-40 דקות, עד שמזהיב.
  • לקרר ולשמור בכלי אטום.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים