גרנולה שיבולת שועל

רכיבים:

  • 500 גרם שיבולת שועל עבה
    תערובת של:
  • 200 גרם אגוזי פקאן, קצוצים
  • 125 גרם אגוזי מלך, קצוצים
  • 150 גרם שקדים לא קלופים, קצוצים
  • 35 גרם גרעיני חמנייה
  • 20 גרם שומשום לבן
  • 35 גרם סוכר חום / קנים
  • 10 גרם קינמון טחון
  • 75 גרם סירופ אגבה / דבש
  • 5 כפות שמן קוקוס / שמן זית / חמאת גהי

אופן ההכנה:

  • לערבב את הרכיבים היבשים, להוסיף סירופ אגבה ושמן ולעסות היטב עם הידיים.
  • לאפות כשעה וחצי ב-130 מעלות.
  • אפשר בהחלט לשנות את הרכב האגוזים בהתאם לטעם או לזמינות.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט