כדורי קקאו ותמרים

רכיבים:

  • 250 גרם תמרים מג’הול מגולענים
    מומלץ להשרות את התמרים במים חצי שעה לפני תחילת ההכנה
  • 60 גרם אבקת קקאו איכותי
  • 50 גרם שקדים טחונים, עדיף עם הקליפה או אגוזי לוז קלופים וטחונים לקבלת טעם של נוטלה
  • 20 מ”ל (כ-2 כפות) מים קרים
  • 20 גרם פולי קקאו גרוסים (לא חובה אך ממש מומלץ)

אופן ההכנה:

  • ללוש היטב הכל ביחד עד לקבלת מעין “בצק”
  • ליצור כדורים קטנים (מומלץ בידיים רטובות מעט) ואז לגלגל בקוקוס / שקדים טחונים / אגוזי לוז טחונים
  • לשמור מכוסה במקרר או במקפיא

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט