כדורי קקאו ותמרים
רכיבים:
- 250 גרם תמרים מג’הול מגולענים
מומלץ להשרות את התמרים במים חצי שעה לפני תחילת ההכנה - 60 גרם אבקת קקאו איכותי
- 50 גרם שקדים טחונים, עדיף עם הקליפה או אגוזי לוז קלופים וטחונים לקבלת טעם של נוטלה
- 20 מ”ל (כ-2 כפות) מים קרים
- 20 גרם פולי קקאו גרוסים (לא חובה אך ממש מומלץ)
אופן ההכנה:
- ללוש היטב הכל ביחד עד לקבלת מעין “בצק”
- ליצור כדורים קטנים (מומלץ בידיים רטובות מעט) ואז לגלגל בקוקוס / שקדים טחונים / אגוזי לוז טחונים
- לשמור מכוסה במקרר או במקפיא