מאפה אוכמניות
רכיבים:
- 2 כוסות מדידה שיבולת שועל דקה
- 1/2 כוס סוכר (אפשר 3/4 אם אוהבים יותר מתוק)
- 2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום
- 3/4 כוס חלב סויה או חלב צמחי אחר
- 3 כפות שמן קוקוס
- 1/2 כוס מדידה רסק תפוחים (2 גביעים קטנים של 113 גרם)
- 1 כוס קטנה אוכמניות (טריות או קפואות)
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את הרכיבים היבשים
- מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים
- אופים בתבנית שקעים כ-25 דקות על 170 מעלות