מאפה אוכמניות

רכיבים:

  • 2 כוסות מדידה שיבולת שועל דקה
  • 1/2 כוס סוכר (אפשר 3/4 אם אוהבים יותר מתוק)
  • 2 כפיות שטוחות אבקת אפייה ללא אלומיניום 
  • 3/4 כוס חלב סויה או חלב צמחי אחר
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 1/2 כוס מדידה רסק תפוחים (2 גביעים קטנים של 113 גרם)
  • 1 כוס קטנה אוכמניות (טריות או קפואות)

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את הרכיבים היבשים
  • מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים
  • אופים בתבנית שקעים כ-25 דקות על 170 מעלות

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט