מאפה שיבולת שועל ופירות

רכיבים (12 יח'):

  • 1/2 1 כוסות מדידה שיבולת שועל
  • 2 בננות בשלות
  • 2 תפוחי עץ קלופים, חתוכים לרבעים
  • 4 כפות שמן זית / שמן קוקוס במצב נוזלי
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

  • טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון.
  • מעבירים לתבנית שקעים (במידת הצורך לשמן מעט כדי שלא יידבק).
  • מקשטים באגוז מלך או פקאן על כל מאפה.
  • אופים ב-160 מעלות במשך כ-20 דקות.
  • לשמור במקרר עד 4 ימים.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים