מאפה שיבולת שועל ופירות
רכיבים (12 יח'):
- 1/2 1 כוסות מדידה שיבולת שועל
- 2 בננות בשלות
- 2 תפוחי עץ קלופים, חתוכים לרבעים
- 4 כפות שמן זית / שמן קוקוס במצב נוזלי
- 1 כפית גדושה קינמון
- 1/2 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון.
- מעבירים לתבנית שקעים (במידת הצורך לשמן מעט כדי שלא יידבק).
- מקשטים באגוז מלך או פקאן על כל מאפה.
- אופים ב-160 מעלות במשך כ-20 דקות.
- לשמור במקרר עד 4 ימים.