“גבינת” שקדים

רכיבים:

  • 145 גרם שקדים טחונים (עדיף לא קלופים)
  • 45 גרם קשיו מושרים כ-15 דקות במים רותחים
  • 60 גרם מיץ לימון (1/4 כוס)
  • 60 מ”ל מים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • ניתן להוסיף צ’ילי גרוס ועשבי תיבול כמו: שמיר/בזיליקום/כוסברה/זעתר מיובש

אופן ההכנה:

  • במעבד מזון/בלנדר טוחנים את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר.
  • מאחסנים מכוסה במקרר עד 5 ימים.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט