מרק בטטה

רכיבים (לכ-8 מנות):

  • 2 כפות שמן זית לטיגון
  • 1 שן שום גדולה, פרוסה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/4 כפית צ’ילי גרוס
  • 1 כפית גדושה ג’ינג’ר טרי כתוש / 2 תיבוליות קפואות
  • 1.2 ליטר מים
  • 4 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות גס
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כוס קרם קוקוס (17% ומעלה)

אופן ההכנה:

  • על אש נמוכה מטגנים במשך דקה שום, ג’ינג’ר, אגוז מוסקט וצ’ילי גרוס.
  • מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד קרם הקוקוס, מביאים לסף רתיחה, מחלישים את האש ומבשלים מכוסה כ-30 דקות.
  • בעזרת בלנדר מוט טוחנים למרקם חלק, מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים 10 דקות נוספות.
  • להגשה מומלץ לפזר גרעיני דלעת או גרעיני חמנייה.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט