מרק פטריות

רכיבים (לכ-6 מנות):

  • 2-3 כפות שמן זית לטיגון
  • 1 בצל קצוץ
  • 500 גרם פטריות (2 סלסלות) קצוצות (מומלץ להשתמש במעבד מזון)
  • 3 כפות שיבולת שועל דקה
  • 1.5 כוסות מדידה (300 מ"ל) חלב סויה לא ממותק
  • 2 כוסות (450 מ"ל) מים רותחים
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • חופן פטרוזיליה קצוצה (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  • מטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים פטריות ומטגנים 5 דקות נוספות.
  • מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים ומבשלים במשך 25 דקות תוך ערבוב מדי פעם.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים