מרק תירס אסיאתי

רכיבים:

  • 2 כפות שמן זית / קוקוס
  • 1 כוס חלב סויה לא ממותק
  • 800 גרם גרגירי תירס (עדיף קפואים ולא משומרים)
  • 750 מ"ל מים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1.5 כפיות מלח

אופן ההכנה:

  • בסיר בינוני על אש נמוכה שמים שמן זית/קוקוס, חלב סויה ו-600 גרם גרגירי תירס (200 גרם משאירים בצד) ומרתיחים קלות.
  • מוסיפים מים, רוטב סויה ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
  • טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט. לאחר הטחינה מוסיפים את גרגירי התירס שהשארנו בצד (שלמים, לא לטחון גם אותם) ומבשלים 10 דקות נוספות.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים