סלט כרוב אסייתי

רכיבים:

  • כרוב לבן קטן, חתוך לרצועות דקות
  • 2 כפות מכל אחד: שומשום לבן, גרעיני חמנייה, צנוברים
  • לרוטב:
  • 4 כפות חומץ
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית שמן שומשום בכבישה קרה
  • 2 כפות רוטב סויה (רצוי תמרי)
  • כף סילאן (100% תמרים, ללא תוספת סוכר)
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

  • על מחבת יבשה וחמה קולים את תערובת השומשום/גרעינים/צנוברים עד השחמה קלה.
  • מעסים את רצועות הכרוב בעזרת הידיים עם מעט שמן עד לריכוך.
  • מערבבים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת ושופכים על הכרוב.
  • מפזרים את את תערובת הגרעינים ומערבבים הכל יחד.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים