עוגיות שיבולת שועל
רכיבים (לכ-12 עוגיות):
- 110 גרם שיבולת שועל עבה (שלמה)
- 60 גרם קמח כוסמת ירוקה
- 35 גרם אגוזי מלך / פקאנים קצוצים
- 50 גרם (3 כפות גדושות) סוכר חום
- 1/3 כפית אבקת סודה לשתייה ללא אלומיניום
- 3 כפות מלאות טחינה גולמית
- 50 גרם (1/4 כוס מדידה) שמן קוקוס במצב נוזלי / שמן זית
- 1 בננה קטנה בשלה, מעוכה
אופן ההכנה:
- לערבב בקערה את החומרים היבשים, להוסיף טחינה, שמן ובננה .
- בידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח לעוגיות בתבנית עם נייר אפייה.
- לאפות במשך 15-20 דקות על 170 מעלות.
- (העוגיות מתקשות לאחר שמתקררות)