עוגיות שיבולת שועל
רכיבים:
- 60 גרם קמח כוסמת ירוקה
- 110 גרם שיבולת שועל עבה
- 35 גרם אגוזי מלך קצוצים
- 50 גרם (3 כפות גדושות) סוכר חום
- 1/3 כפית אבקת סודה לשתייה ללא אלומיניום
- 3 כפות מלאות טחינה גולמית
- 50 גרם (1/4 כוס מדידה) שמן קוקוס / זית
- 1 בננה קטנה בשלה, מעוכה
אופן ההכנה:
- לערבב בקערה את החומרים היבשים ולהוסיף את הרטובים.
- ליצור כדורים ולשטח לעוגיות בתבנית עם נייר אפייה.
- לאפות במשך 15-20 דקות על 170 מעלות.