עוגיות שיבולת שועל

רכיבים (לכ-12 עוגיות):

  • 110 גרם שיבולת שועל עבה (שלמה)
  • 60 גרם קמח כוסמת ירוקה
  • 35 גרם אגוזי מלך / פקאנים קצוצים
  • 50 גרם (3 כפות גדושות) סוכר חום
  • 1/3 כפית אבקת סודה לשתייה ללא אלומיניום
  • 3 כפות מלאות טחינה גולמית
  • 50 גרם (1/4 כוס מדידה) שמן קוקוס במצב נוזלי / שמן זית
  • 1 בננה קטנה בשלה, מעוכה

אופן ההכנה:

  • לערבב בקערה את החומרים היבשים, להוסיף טחינה, שמן ובננה .
  • בידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח לעוגיות בתבנית עם נייר אפייה.
  • לאפות במשך 15-20 דקות על 170 מעלות.
  • (העוגיות מתקשות לאחר שמתקררות)

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים