עוגיות שקדים

רכיבים (לכ-20 עוגיות קטנות):

  • 2 כוסות מדידה שקדים טחונים (רצוי לא קלופים)
  • 1/4 כוס שמן קוקוס (במצב נוזלי)
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית חומץ תפוחים
  • קמצוץ מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית קינמון (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים היטב את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • יוצרים עיגולים ומשטחים קלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • ניתן לקשט עם אגוז פקאן מעל כל עוגייה.
  • אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
  • בתום האפייה להוציא מיד מהתנור.
  • העוגיות מתקשות רק לאחר שמתקררות.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט