עוגיות שקדים
רכיבים (לכ-20 עוגיות קטנות):
- 2 כוסות מדידה שקדים טחונים (רצוי לא קלופים)
- 1/4 כוס שמן קוקוס (במצב נוזלי)
- 2 כפות דבש
- 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1 כפית חומץ תפוחים
- קמצוץ מלח
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כפית קינמון (אופציונאלי)
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים היטב את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים עיגולים ומשטחים קלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- ניתן לקשט עם אגוז פקאן מעל כל עוגייה.
- אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
- בתום האפייה להוציא מיד מהתנור.
- העוגיות מתקשות רק לאחר שמתקררות.