פודינג שיבולת שועל וצ’יה

רכיבים:

  • 5-7 כפות שיבולת שועל שלמה
  • 1 כף זרעי צ’יה
  • 1-1.5 כוסות מדידה חלב סויה לא ממותק / חלב צמחי אחר
  • 1/4 כפית קינמון
  • תוספת פרי: בננה פרוסה / קוביות תפוח / קוביות אגס / קוביות מלון / אוכמניות / כל פרי שאוהבים

אופן ההכנה:

  • לערבב היטב ולחכות לפחות שעתיים לפני שאוכלים.
  • מומלץ להכין בערב ולהעביר למקרר למשך הלילה.
  • למי שמעדיף מתוק יותר ניתן להוסיף מעט מייפל איכותי / סירופ אגבה

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט