פנקייק כוסמת
רכיבים:
- 1 כוס מדידה קמח כוסמת ירוקה
- 1 כוס מדידה חלב סויה
- 1 כפית אבקת אפייה (מומלץ ללא אלומיניום)
- 2 כפות (אפשר יותר אם מעדיפים) של סוכר קנים אורגני / סילאן / סוכר קוקוס
- בננה בשלה מעוכה במזלג / גביע קטן של רסק תפוחי עץ
- 1 כפית שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- מערבבים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- על מחבת חמה יוצקים מהבלילה פנקייקים בגודל הרצוי.
- מומלץ להגיש לצד פירות חתוכים ורוטב מייפל / ריבה / דבש.