צ’יפס בטטה בתנור

רכיבים:

  • 4 בטטות בינוניות וקשות (אפשרי ומומלץ לשלב בטטות סגולות)
  • 4 כפות קמח כוסמת ירוקה
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית פפריקה מתוקה או מעושנת
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • שוטפים היטב את הבטטות וחותכים למקלות בעובי של כ-1 ס”מ.
  • מערבבים בקערה גדולה את מקלות הבטטה עם קמח הכוסמת עד לציפוי מלא.
  • מוסיפים את התבלינים ואת השמן ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
  • מניחים את מקלות הבטטה בצורה מרווחת ולא צפופה בתבנית עם נייר אפייה משומן.
  • אופים כ-25 דקות, מוציאים את התבנית, הופכים את מקלות הבטטה ואופים 25 דקות נוספות עד להשחמה.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט