קציצות שעועית שחורה ושיבולת שועל
רכיבים:
- 2 כוסות מדידה שעועית שחורה לאחר השרייה ובישול
- 1/2 כוס מדידה שיבולת שועל עבה
- 1/2 כוס מדידה קמח חומוס
- 2 שיני שום
- 1 בצל מטוגן
- חופן כוסברה / פטרוזיליה
- 1 כפית אבקת קארי
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה:
- לערבב את כל הרכיבים במעבד מזון וליצור כדורים בעזרת ידיים רטובות.
- להניח בתבנית עם נייר אפייה משומן ולאפות ב-180 מעלות במשך כ-30 דקות.
- מכינים בנפרד בסיר שטוח רוטב לקציצות וכשמוכן מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים 10 דקות נוספות.
- מתאים לכל רוטב, במיוחד רוטב קארי וקרם קוקוס או רוטב עגבניות.