קריספי טופו
רכיבים:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו במרקם קשה חתוך לקוביות גדולות
- 3 כפות קמח כוסמת ירוקה (אפשר גם קמח כוסמין מלא)
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית שום גבישי
- 1 כפית שטוחה מלח
- 2 כפות שומשום לבן
- אפשר לשלב כל תבלין שאוהבים (אבקת בצל, פפריקה חריפה/מעושנת, עשבי תיבול מיובשים)
אופן ההכנה:
- לערבב את הקמח עם כל התבלינים והשומשום.
- להוסיף לקערה את קוביות הטופו ולעטוף היטב בתערובת.
- להקפיץ במעט שמן זית או לזלוף מעט שמן זית ולאפות בתנור כ-20 דקות בחום של 200 מעלות.