קריספי טופו

רכיבים:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו במרקם קשה חתוך לקוביות גדולות (ניתן להקפיא את הטופו למשך לילה ואז להפשיר במקרר על-מנת לקבל מרקם כמו של עוף)
  • 3 כפות קמח כוסמת ירוקה (אפשר גם קמח כוסמין מלא)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות שומשום לבן
  • אפשר לשלב כל תבלין שאוהבים (אבקת בצל, פפריקה חריפה/מעושנת, עשבי תיבול מיובשים)

אופן ההכנה:

  • לערבב את הקמח עם כל התבלינים והשומשום.
  • להוסיף לקערה את קוביות הטופו ולעטוף היטב בתערובת.
  • להקפיץ במעט שמן זית או לזלוף מעט שמן זית ולאפות בתנור כ-20 דקות בחום של 200 מעלות.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט