קרפ כוסמת ירוקה

רכיבים (לכ- 4 קרפים):

  • כוס קמח כוסמת ירוקה
  • כוס מים (אם רוצים קרפ ממש דק יש להוסיף עוד רבע כוס מים)
  • 1/2 כפית מלח
  • ניתן להוסיף כל תבלין שאוהבים (אבקת שום, אבקת בצל, זעתר..)
  • ניתן להוסיף עלים ירוקים קצוצים (בזיליקום, עירית, שמיר..) קישוא מגורר וכו'

אופן ההכנה:

  • מערבבים היטב למניעת גושים, עד לקבלת מרקם כמו בלילה של פנקייק.
  • לחמם מחבת גדולה כ- 2 דקות (אין צורך בשמן), כשהמחבת חמה מאוד מוזגים מהבלילה ומשטחים בעזרת כף או מקל ייעודי לקרפים. הופכים כאשר הצד התחתון משחים.
  • ניתן לקפל או לגלגל עם כל ממרח או מילוי למשל "גבינת" שקדים או ממרח חומוס ביתי.
  • יכול לשמש כ"לאפה" בריאה, ובתוכה
  • פלאפל אפוי או שווארמה כרובית + סלט ירקות וטחינה.
  • אפשר להכין כמות גדולה מהבלילה ולשמור במקרר עד יומיים.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים