רוטב ירוק לסלט

רכיבים:

  • צרור גדול של ירוקים כולל הגבעולים – כוסברה / פטרוזיליה / בזיליקום / שמיר / נענע ללא גבעולים
  • 6 כפות שמן זית
  • 4 כפות חלב סויה ללא תוספת סוכר
  • 1-2 שיני שום, קלופות
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1/2 כפית מלח (רצוי הימלאיה)
  • מעט צ'ילי גרוס, לא חובה

אופן ההכנה:

  • בעזרת בלנדר מוט טוחנים בתוך כלי גבוה את כל הרכיבים למרקם חלק עד כמה שניתן.
  • את העלים הירוקים כדאי להוסיף בהדרגה כדי שייטחנו ביתר קלות.
  • ניתן לשמור במקרר עד שלושה ימים.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט