ממתקי שוקולד ושיבולת שועל
רכיבים:
- חפיסת שוקולד מריר 70-85%, בהתאם לרמת המתיקות שאוהבים
- 1 כף דבש איכותי (לא מחומם)
- 1 כף טחינה גולמית
- 1 כף שמן קוקוס
- 1 כוס מדידה שיבולת שועל דקה (קוואקר)
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד: למלא קערה קטנה במים רותחים ולהניח מעליה קערה גדולה יותר עם השוקולד, שבור לקוביות. לאחר מספר דקות השוקולד יימס.
- להוסיף לקערה את שאר הרכיבים ולערבב היטב.
- לחלק למנג'טים ולהכניס למקרר למשך שעתיים עד שלוש. אפשר גם להעביר לכלי הגשה שטוח יחסית (בגודל של 25*10 ס"מ בערך) מרופד בנייר אפייה, לאחר הקירור להוציא מהכלי ולחתוך לחתיכות בגודל הרצוי.
- לשמור מכוסה במקרר.