ריבועי שוקולד ושיבולת שועל
רכיבים:
- חפיסת שוקולד מריר 70-85%, בהתאם לרמת המתיקות שאוהבים
1 כף דבש איכותי (לא מחומם) - 1 כף טחינה גולמית
- 1 כף שמן קוקוס
- 1 כוס מדידה שיבולת שועל
אופן ההכנה:
- להמיס את השוקולד בבן מארי ולהסיר מהאש.
- להוסיף לקערה את שאר הרכיבים ולערבב היטב.
- להעביר לכלי הגשה לא עמוק, בגודל של 25*10 ס”מ בערך, מרופד בנייר אפייה.
- אם אין כלי מתאים, ניתן לשטח בעזרת כף על נייר אפייה ולקפל את שולי נייר האפייה כך שיכסו את התערובת.
- להכניס למקרר למשך 2-3 שעות.
- לחתוך לריבועים לשמור מכוסה במקרר.