ממתקי שוקולד ושיבולת שועל

רכיבים:

  • חפיסת שוקולד מריר 70-85%, בהתאם לרמת המתיקות שאוהבים
  • 1 כף דבש איכותי (לא מחומם)
  • 1 כף טחינה גולמית
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 1 כוס מדידה שיבולת שועל דקה (קוואקר)

אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד: למלא קערה קטנה במים רותחים ולהניח מעליה קערה גדולה יותר עם השוקולד, שבור לקוביות. לאחר מספר דקות השוקולד יימס.
  • להוסיף לקערה את שאר הרכיבים ולערבב היטב.
  • לחלק למנג'טים ולהכניס למקרר למשך שעתיים עד שלוש. אפשר גם להעביר לכלי הגשה שטוח יחסית (בגודל של 25*10 ס"מ בערך) מרופד בנייר אפייה, לאחר הקירור להוציא מהכלי ולחתוך לחתיכות בגודל הרצוי.
  • לשמור מכוסה במקרר.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים