ריבועי שוקולד ושיבולת שועל

רכיבים:

  • חפיסת שוקולד מריר 70-85%, בהתאם לרמת המתיקות שאוהבים
    1 כף דבש איכותי (לא מחומם)
  • 1 כף טחינה גולמית
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 1 כוס מדידה שיבולת שועל

אופן ההכנה:

  • להמיס את השוקולד בבן מארי ולהסיר מהאש.
  • להוסיף לקערה את שאר הרכיבים ולערבב היטב.
  • להעביר לכלי הגשה לא עמוק, בגודל של 25*10 ס”מ בערך, מרופד בנייר אפייה.
  • אם אין כלי מתאים, ניתן לשטח בעזרת כף על נייר אפייה ולקפל את שולי נייר האפייה כך שיכסו את התערובת.
  • להכניס למקרר למשך 2-3 שעות.
  • לחתוך לריבועים לשמור מכוסה במקרר.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט