שייק ירוק

הצבע הירוק מככב אצל חובבי התזונה הבריאה, ולא בכדי..

יש לו יתרונות רבים ומגוונים בדמות ויטמינים ומינרלים, נוגדי חמצון ועוד, ובעיקר הכלורופיל הכל כך נחוץ לגופנו.

השייק הירוק הוא דרך מצוינת להוסיף לתזונה שלנו את העלים הירוקים.

רכיבים:

  • 1 בננה (רצוי קפואה) ו/או 1-2 תמרים מג’הול
  • 1 תפוח ירוק (אופציונאלי)
  • ירוקים אורגניים שטופים היטב (נבטי חמנייה/ברוקולי, בייבי תרד, קייל, גבעולי סלרי, מלפפון, ספירולינה טרייה קפואה, עלי מנגולד, נענע – מומלצת מאוד)
  • 1 כפית זרעי צ’יה
  • 1 כוס מים קרים
  • 1 כפית שטוחה שמן קוקוס (אופציונאלי)

אופן ההכנה:

  • טוחנים היטב בנינג’ה.
  • את התמרים מומלץ לטחון עם המים לפני הוספת שאר הרכיבים.
  • השייק צריך להיות טעים, אך גם לא מתוק מדי.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט