תבשיל חומוס ותרד בקארי קוקוס

רכיבים:

  • 4-5 כפות שמן זית / קוקוס
  • 2 בצלים קצוצים
  • 4 שיני שום כתושות (או 3-4 תיבוליות קפואות)
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש (או 1-2 תיבוליות קפואות)
  • 1/2 חבילת טופו חתוכה לקוביות
  • 2 כפיות אבקת קארי
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 3/4 פחית קרם קוקוס
  • 2 כוסות של גרגירי חומוס מבושלים
  • 1/2 שקית תרד קפוא, שטוף ומסונן

הכנת התבשיל:

  • מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים שום, ג'ינג'ר וטופו ומטגנים קלות את קוביות הטופו מכל הכיוונים.
  • מוסיפים קארי, כמון ומלח ומטגנים דקה נוספת.
  • מוסיפים את קוביות העגבנייה ומבשלים עד שמתרככות מעט.
  • מוסיפים את קרם הקוקוס, גרגירי החומוס והתרד ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
  • מגישים לצד אורז בסמטי / קינואה / כוסמת ירוקה.
  • הוראות לבישול קינואה / כוסמת ירוקה בתוך המתכון הזה.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט