מקושקשת טופו

רכיבים (כ 2-3 מנות):

  • 2 כפות שמן זית לטיגון
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו במרקם קשה
  • 1 כפית גדושה שמרי בירה
  • 1/3 כפית כורכום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 2 כפות מים
  • שדרוגים אפשריים: בצל קצוץ, גמבה או עגבנייה קצוצה דק, שום כתוש, פטריות, עשבי תיבול קצוצים וכו'

אופן ההכנה:

  • בעזרת הידיים מפוררים את הטופו לקערה.
  • מחממים שמן זית במחבת.
  • במידה ובוחרים להוסיף בצל או פטריות, יש להתחיל בטיגון שלהם.
  • במידה ולא, מוסיפים טופו, תבלינים ושמרי בירה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את המים ומטגנים כ-2 דקות נוספות, עד שהמים מתאדים.

שתפו את המתכון!

עוד מתכונים

תפריט