מקושקשת טופו
רכיבים (כ 2-3 מנות):
- 2 כפות שמן זית לטיגון
- 1 חבילה (300 גרם) טופו במרקם קשה
- 1 כפית גדושה שמרי בירה
- 1/3 כפית כורכום
- 1 כפית שטוחה מלח
- קורט פלפל שחור
- 2 כפות מים
- שדרוגים אפשריים: בצל קצוץ, גמבה או עגבנייה קצוצה דק, שום כתוש, פטריות, עשבי תיבול קצוצים וכו'
אופן ההכנה:
- בעזרת הידיים מפוררים את הטופו לקערה.
- מחממים שמן זית במחבת.
- במידה ובוחרים להוסיף בצל או פטריות, יש להתחיל בטיגון שלהם.
- במידה ולא, מוסיפים טופו, תבלינים ושמרי בירה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את המים ומטגנים כ-2 דקות נוספות, עד שהמים מתאדים.